DierennieuwsEr op uitmuseumNatuurRegionaal nieuws

Opening seizoen Rundveemuseum

REGIO – Op zondag 16 april opent het Rundveemuseum in Aartswoud de deuren voor het komende seizoen. En zoals elk jaar hebben de koeien tijdens de opening de hoofdrol. Zij komen na het startsein om 13.30 uur dansend de stal uit op weg naar de grazige weiden achter het museum. Vanaf 13.00 tot 16.30 uur zijn bezoekers van harte welkom bij deze unieke en vrolijk stemmende gebeurtenis.

De feitelijke opening zal worden verricht door een heel bijzondere mystery guest met een grote liefde voor de agrarische sector en het buitengebied in Nederland. De link naar het mooie Westfriese landschap rond het Rundveemuseum is dan ook snel gemaakt! Na de opening start het zomerseizoen met allerlei bijzondere activiteiten..

Om de mystery guest persoonlijk te ontmoeten en te genieten van de koeiendans van de bijzondere koeien uit het Rundveemuseum kunnen kaarten vast via de website van het museum worden gekocht: www.rundveemuseum.nl. Ook kunnen er tegen contante betaling kaarten bij het museum worden gekocht. Het Rundveemuseum Aat Grootes is vanaf 16 april elke woensdag- zaterdag en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur en is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt € 4,00,  kinderen vanaf 4 tot 12 jaar betalen €2,00. Vrienden van het museum hebben vrij toegang. Voor meer informatie: www.rundveemuseum.nl

 

Laat meer zien
Back to top button