NieuwsRegionaal nieuws

Vrijwillig redacteur gezocht

REGIO – Wonen Plus Welzijn geeft drie maal per jaar haar WPW Magazine uit. Het WPW Magazine heeft een grote oplage en komt op de mat bij abonnees, vrijwilligers en wordt ook verspreid onder de samenwerkende organisaties. Eigenlijk is het ons visitekaartje.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich verbonden voelen met de sociale doelstelling van Wonen Plus Welzijn, zich willen verdiepen in onze dienstverlening en daarover willen schrijven in het magazine. De onderwerpen worden voor elk WPW Magazine in een redacteurenoverleg besproken en naar aanleiding hiervan worden acties uitgezet. In de normale situatie gaat de redacteur daarna zelfstandig op pad om interviews te doen, hierbij foto’s te nemen en je artikel samen te stellen. Momenteel gaan de interviews telefonisch of via digitale ontmoeting, zodat we het magazine ook in tijden van de Corona maatregelen uit kunnen brengen.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk en goede contactuele eigenschappen zijn een vereiste. Ben je woonachtig in ons werkgebied gemeente Schagen, Hollands Kroon of Langedijk? Denk jij een bijdrage te kunnen leveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje
naar: h.vanzanen@wonenpluswelzijn.nl 0224-273140.

Laat meer zien
Back to top button