NieuwsRegionaal nieuws

Westerlander Dorpsfeest komt naar u toe deze zomer!

WESTERLAND – Door de omstandigheden waar de organisatie van het Westerlander dorpsfeest momenteel nog steeds mee te maken heeft, is het wederom niet mogelijk om een groot feest te geven op het hoogste punt van Wieringen. Maar stopt dit de organisatie om het feest niet te kunnen en/of mogen vieren… NEE. Het feest gaat gewoon door! Wel met enige aanpassingen maar zeker niet minder gezellig. Het bestuur van het Westerlander dorpsfeest is super flexibel en gaat de feestgangers dan ook niet teleurstellen.

‘Het Westerlander Dorpsfeest komt naar u toe deze zomer!’
“Dit alles op 19 juni met een Livestream 2.0 in samenwerking met Feest DJ Eric en De Westerlander BORREL BOX!!

‘Iedereen kan een borrel box bestellen. Dit pakket zal boordevol zitten met items om jou huis om te toveren tot je eigen dorpsfeest. Zo zullen wij er samen een echt knalfeest van maken. Naast dit fantastische pakket maak je ook nog eens kans op geweldigen prijzen waarvan wij tijdens de livestream de winnaars bekend maken en deze ook direct komen verblijden met hun overwinning. Met als hoofdprijs een liveoptreden van Petra Rotgans bij jou voor de deur! Wie wil dat nou niet?! Natuurlijk zullen wij hierbij rekening houden met de coronamaatregelen, al zal dit de pret absoluut niet drukken!’ schrijft de organisatie.

Waar kan je de fantastische borrel box bestellen?
Heel simpel gewoon even een mailtje sturen naar dorpsfeestwesterland@hotmail.com met daarin uw naam, adres, mobiele telefoonnummer en geboortedatum. Deze borrel box is bedoeld voor 2 personen en al verkrijgbaar voor maar € 25,00. De organisatie zorgt er persoonlijk voor dat deze borrel box(en) op de middag voor het feest bij u thuis wordt bezorgd op een manier waar een klein dorp groot in is. Het feest zal vanaf 19:30 van start gaan via https://m.twitch.tv/feestdjeric


Laat meer zien
Back to top button