Er op uitNieuwsWieringermeer

Amerika van toen en nu in Middenmeer

poster midlakeMIDDENMEER – Al een paar jaar kunnen liefhebbers hun autohart ophalen bij Midlake American Car Meet. Of hun gezelligheidshart, natuurlijk. Het evenement kende al twee verschillende locaties maar heeft nu toestemming voor de meest perfecte: aan de havenkade in Middenmeer.

Een perfecte locatie, de fantastische steun van ondernemers en genoeg vertier voor het hele gezin. De zesde editie van het evenement waar ruim honderd Amerikaanse auto, vrachtauto of motorbezitters hun trots laten zien aan is in dat opzicht al geslaagd. “Maar we hopen natuurlijk ook op heel veel Wieringermeerders die even komen kijken”, vertelt organisator Rolf van ’t Riet.

“Middenmeer werd steeds rustiger, er gebeurde bijna niks meer. Nu er een boost is aan leuke evenementen, zoals het oranjefeest en het feest op de haven, hopen we dat iedereen zin heeft in nóg een feestje.” Het excuus van te ver moeten lopen, kan ook niet meer. “We hebben de perfecte locatie, aan de havenkade. Midden in het dorp en het terrein is niet te uitgerekt.” Ook is er een kidscorner waar kinderen zich een tijd kunnen vermaken, speelt de rock ’n roll band Boys named Sue, is er een karikaturist, een graffiti-artist en zijn er bedrijven uit de regio zoals DF racing en straalbedrijf Timmer die hun expertise laten zien.

Het evenement kan simpelweg niet bestaan zonder hulp van de lokale ondernemers. “Het is echt gaaf om te merken hoeveel de plaatselijke ondernemers ons sponsoren. Onze dank is heel erg groot!”, vertelt Rolf. De sponsoren zijn te vinden op de facebookpagina van het evenement: www.facebook.com/midlakeamericancarmeet.

Kortom: als het groene hart van de wieringermeer je aan het hart gaat, kom je even kijken op zondag 21 augustus!

Laat meer zien
Back to top button