AtletiekNieuwsSportWieringermeer

AV Wieringermeer start nieuwe cursus voorjaar 2017

WIERINGERWERF – Beginnen met hardlopen? Het kan nog. Dat kan samen met Atletiek Vereniging Wieringermeer. Je kunt nu de daad bij het woord voegen en een ( nieuw) begin maken met hardlopen. Op woensdag 8 maart is de aftrap van de nieuwe Yakult Start to Run. In samenwerking met de Atletiekunie en Yakult als sponsor, wordt er door diverse verenigingen op ruim 140 locaties een Start to Run programma aangeboden. Enthousiaste en gediplomeerde trainers staan voor je klaar om de beginselen van het hardlopen bij te brengen. In 7 weken tijd brengen zij je op een zodanig niveau dat je minimaal 25 minuten aan een stuk kunt hardlopen.

Als je wilt beginnen met hardlopen, is de stap om dit te doen vaak groot. Door nu samen met tientallen andere beginners te starten is de drempel lager dan ooit en daarbij is het een stuk gezelliger.

Gezellig, leuk en sportief ontspannen door inspanning. Op zeven woensdagavonden om 19:00 uur krijg je training van gekwalificeerde trainers. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat om minimaal 25 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Een doel wat goed haalbaar is.

Op woensdagavond 22 februari is er een informatieavond voor belangstellenden. De avond wordt gehouden in het clubgebouw van AV Wieringermeer en begint om 19.00 uur. Weet je al wat je wilt, dan kun je ook direct aanmelden; Je kunt je aanmelden via de site www.yakultstarttorun.nl hier vind je nog meer informatie.Voor de Yakult Start to Run cursus betaal je eenmalig € 49,50.

 

De trainingen vinden in het algemeen plaats op de atletiekbaan van AV Wieringermeer, Dr. Tamsmalaan 2, Wieringerwerf. Hier zijn tevens douche- en kleedmogelijkheden. De trainingen beginnen op woensdagavond 8 maart 2017 om 19:00 uur. Voor alle overige informatie kun je ook terecht op www.avwieringermeer.nl of mail naar herman@avwieringermeer.nl.

Laat meer zien
Back to top button