NieuwsWieringermeer

Behoeftepeiling Kreileroord: nog kans om te reageren tot einde zomervakantie

KREILEROORD – Eind juni is de behoeftepeiling in Kreileroord uitgezet. De bedoeling hiervan is om bij alle inwoners op te halen hoe zij het wonen in Kreileroord op dit moment ervaren en hoe hun dorp Kreileroord aantrekkelijk kan blijven om in te wonen. Intussen heeft 10% van de inwoners gereageerd.

Er zijn al zeer waardevolle ideeën mogen ontvangen en men is blij verrast dat zoveel inwoners ook graag mee willen denken en mee willen doen om hun dorp goed leefbaar te houden. In verband met de zomertijd blijft de enquête nog open tot eind van de zomervakantie.

In de brief, die eind juni is verspreid, staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Mocht deze brief kwijt zijn, dan kan gebeld worden met Marika de Jager van Wonen Plus Welzijn voor deze code, 06-46066317. De behoeftepeiling is zowel in het Nederlands als in het Pools in te vullen.
Als het digitaal niet lukt is de vragenlijst ook op te halen bij Gerard van de Velde, Korenstraat 11, Kreileroord.
De partijen die dit behoefteonderzoek, in samenwerking, hebben uitgezet zijn de Dorpsraad Kreileroord, gemeente Hollands Kroon, Incluzio, LSBO-HK, Sportservice en Wonen Plus Welzijn.

Laat meer zien
Back to top button