NieuwsWieringermeer

Cursus Peuter in Zicht

logo-GGD-Hollands-NoordenMIDDENMEER – De gratis oudercursus ’Peuter in Zicht’ start op 25 oktober. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. De cursus wordt gehouden in GGD Hollands Noorden Jeugdgezondheidszorg, Poststraat 16.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders. De cursus wordt gehouden op: 25 oktober en 1, 8 en 15 november en duurt van 19:30 tot 21:30 uur.

Aanmelden en meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-0100557.

Andere data of andere cursussen?
Naast deze cursus/bijeenkomst organiseert GGD Hollands nog veel meer cursussen en bijeenkomsten. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Laat meer zien
Back to top button