NieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Drie nieuwe finalisten Liaison TalentenJacht

tweede ronde LTJ
‘Juryvoorzitter Henk Cornelissen maakt de uitslag bekend’ – Foto: Edwin Wittink (Brandend Zand)

WESTERLAND – De Liaison TalentenJacht is een talentenjacht voor vocalisten en instrumentalisten onder auspiciën van de Liaison Studio uit Wieringerwerf. Deze wordt voor het derde opeenvolgende jaar gehouden in Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland. Afgelopen zondag was de tweede voorronde.

De kwaliteit in deze voorronde was wederom hoog en de jury, bestaande uit de ervaren artiesten Lyanda van Oosten, Marcel Wessel en Henk Cornelissen, had haar handen vol aan de beslissing welke drie deelnemers in de finale mogen aantreden. Daarvoor vullen zij tijdens de optreden formulieren in waarmee ze de deelnemers op vele punten beoordelen. Alle onderdelen worden beoordeeld met een cijfer. Deze cijfers zorgen voor een evenwichtig en eerlijk beeld van prestaties van de deelnemers. In een uitgebreid juryoverleg worden daarna de uitkomsten vergeleken en wordt de moeilijke beslissing genomen wie de finale bereikt.
Donna Vergunst, Vester Weert en het duo Denise en Lianne haalden deze zondag de finale net niet. Linde Drost, Quinty Baars en Melvin Witte zien we wel terug in de eindstrijd. Linde kwam daarvoor uit Boelenslaan op de grens van Friesland en Groningen naar Westerland. Voor de organisatie van de Liaison Talentenjacht een groot compliment dat mensen zoveel moeite doen om deel te nemen.
De finale van ‘LTJ’ staat gepland op zondag 3 juli. Op zondag 19 juni is er nog een laatste voorronde. Voor deze voorronde is inschrijven niet meer mogelijk. Er hebben zich al meer dan tien deelnemers aangemeld. Bezoekers zijn natuurlijk wel van harte welkom.

 

Laat meer zien
Back to top button