BedrijvennieuwsNieuwsWieringermeer

Expert naar de Rabobank

expert logoWIERINGERWERF – Het voormalig gebouw van de Rabobank aan het Omtaplein in Wieringerwerf is aangekocht door Erik van Ginkel. Van Ginkel is eigenaar van de elektronicawinkel Expert. Met de aankoop van het pand wil Van Ginkel de oppervlakte van zijn zaak verdubbelen.

‘In onze hui­di­ge win­kel heb­ben we drie­hon­derd vier­kan­te me­ter, in het pand van de Ra­bo­bank wordt dat cir­ca 550 tot 600 vier­kan­te me­ter. Ik ver­wacht dat we daar­mee een toe­komst­be­sten­di­ge zaak kun­nen op­zet­ten.’ zegt Van Ginkel tegen de Schager Courant.

Naast de winkel van Expert zal er op de begane grond ook nog plaats zijn voor nóg een flinke winkelruimte. De bovenetage van het pand is inmiddels al verkocht. Hier vestigd zich een huisartsenpraktijk en zal aannemer Eddy Drost een viertal appartementen bouwen.  De over­dracht van het pand, dat momenteel gehuurd wordt door de gemeente Hollands Kroon, zal in april plaatsvinden. Van Gin­kel verwacht dat de ver­nieuw­de Ex­pert, na een fikse verbouwing, in ok­to­ber of no­vem­ber 2017 open gaat.

Laat meer zien
Back to top button