NieuwsWieringermeer

Farming simulator challenge tijdens Game Day Hollands Kroon

WIERINGERWERF – Een sporthal tot-de-nok-toe gevuld met state of the art spelconsoles, race-opstellingen en VR simulaties. Een waanzinnig en bijna surreëel gezicht, maar reuze aansprekend voor de jeugd. Daar droomt toch iedereen van!

En dat is ook precies de bedoeling; Game Day Hollands Kroon is er voor onze jeugd waarbij elkaar ontmoeten, uitdagen en van elkaar leren gedurende de hele zomervakantie centraal staat. Ook offline is er genoeg te beleven, mede dankzij de inzet van lokale verenigingen.  Alle activiteiten zijn helemaal voor de jeugd van nu, Game Day richt zich op de jongeren tussen 10 en 16 jaar. En volledig passend bij onze regio: Game Day 2021 in Hollands Kroon heeft een agrarisch tintje. Zo worden de producten die gebruikt worden bij de kookworkshops voor kinderen geleverd door de agrarische sector in Hollands Kroon. Maar nog belangrijker, het ultieme spel voor virtuele boerderijsimulatie, krijgt een ereplek.

Het spel
In Farming Simulator simuleer je dus het boerenleven. Het spel is heel realistisch en modern, de nieuwste machines zijn in dit spel terug te vinden. Dag en nacht en de seizoenen wisselen elkaar af waarin de boer zijn gewassen verzorgt, oogst en verkoopt of zijn vee verzorgt, melkt en de producten verkoopt om zo geld te verdienen en zijn bedrijf te laten groeien.

Farming simulator challenge
Op woensdag 18 augustus daagt LTO Noord afdeling Hollands Kroon jullie uit om mee te doen aan een echte challenge waarbij plek is voor 30 deelnemers. In deze competitie strijden echte boeren tegen de jeugd. Jonge boeren, ervaren boeren, nieuwsgierige boeren, jongeren van de boerderij of juist het dorp, vaders tegen zoons, iedereen is welkom. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is opgeven wel verplicht.

Woensdag 18 augustus, 17.00-18.00 uur in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. ​Aanmelden is verplicht!

Laat meer zien
Back to top button