Er op uitNieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Feest op de haven in Middenmeer

Poster Feest op de HavenMIDDENMEER – In een geheel nieuw jasje viert Middenmeer dit jaar feest. De traditionele onderdelen als de markt en het vuurwerk zullen niet op zaterdag of helemaal niet terugkeren. Het feest op de haven is een feest voor jong en oud.

Het feest start om 14.00 uur met een mysterieuze opening. Dit is dan het startsein voor het foodplein met een aantal foodtrucks. Aan de kant van het havengebouw kunnen de jongeren van 10 tot 16 jaar levend tafelvoetbal spelen. Ook is er gelegenheid tot straattekenen en schminken voor de jongste kinderen Dit onder toeziend oog van de prinsessen Anna en Elsa van de website prinses op je feestje. Hier is ook een kleurplaat te vinden waarmee je kans maakt op een prinsessenfeestje. En voor de eerste 50 kinderen die de kleurplaat inleveren is er een leuk presentje.

Ook is er aandacht voor theater voor de jeugd. Hiervoor komt theater Gniffel naar Middenmeer. Zij zullen tussen 15.00 en 16.00 uur een voorstelling verzorgen. Daarna onvervalste Rock ’n Lol in de tent met Johan Krikke en Chantal Valenkamp. Vanaf 21.00 uur zullen de All Star Bands het podium onveilig maken. Een bonte mix van muzikanten zijn door loting verdeeld in nieuwe bands. Daarbij kregen ze ook nog 2 nummers op die ze moeten spelen. En één nummer vrije keuze. Dit beloofd een spektakel te worden.

HavenloopVoor de sportieve Middenmeerders en polderbewoners zijn er ook twee activiteiten bedacht. Zo heeft de organisatie in samenwerking met  Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de Havenloop op het programma staan. De Havenloop is voor alle leeftijden, Vandaar dat er diverse afstanden gelopen kunnen worden. En tot slot een zeskamp op het water die de naam The Midlake Harbour Games heeft meegekregen. Acht teams zullen met elkaar de strijd aan gaan om de overwinning.

Kortom het feest op de haven zorgt zaterdag 2 juli voor bijna 12 uur vertier in en om de haven van Middenmeer. Mocht het weer een beetje tegenvallen is er een grote tent aanwezig om alle festiviteiten door te kunnen laten gaan. Naast het feest op de haven is er ook nog kermis in Middenmeer. Op vrijdag is er ook een kermismarkt.

Laat meer zien
Back to top button