Er op uitNieuwsWieringermeer

Filmhuis Cultuurschuur presenteert Carol en Angry Birds

CarolWIERINGERWERF – Vrijdagavond is het tijd voor Carol, een film uit 2015 onder regie van Todd Haynes met hoofdrollen voor Rooney Mara en Cate Blanchett. De film is gebaseerd op de roman The Price of Salt van Patricia Highsmith.

1950, New York. Therese (Rooney Mara), een meisje van in de twintig, werkt in een warenhuis en verlangt naar een ander, meer vervullend leven wanneer ze de verleidelijke vrouw Carol (Cate Blanchett) ontmoet. De twee vrouwen krijgen een relatie, maar Carol zit verstrikt in een liefdeloos huwelijk en is bang om de voogdij over haar dochter kwijt te raken in geval van een scheiding.

De zaal gaat om 19.30 uur open en de film start om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00.

Angry-Birds-Pop-Angry-Birds-Movie-Poster-1-310x432Zaterdagavond is de jeugd aan de beurt en wordt Angry Birds vertoond.
De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.

Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, ‘We’re the Millers’, ‘Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds ‘Frozen’) en de opvliegende Bomb (Danny McBride, ‘This is the End,’ ‘Eastbound and Down’), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

De zaal gaat om 18.45 open, de film start om 19.00 uur. De entree bedraagt € 4,00.

Laat meer zien
Back to top button