Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsNieuwsWieringermeer

Flexibele bedrijfsunits op Agriport

'Agriport A7 bijna 10 jaar geleden (2007) ' Foto: Alexander Bügel
‘Agriport A7 bijna 10 jaar geleden (2007) ‘ Foto: Alexander Bügel

MIDDENMEER – Ontwikkelaar Agriport A7 wil op het gelijknamige bedrijventerrein in Middenmeer een pand met flexibele units gaan bouwen. Het wordt een bedrijfsverzamelgebouw, waarin meerdere ondernemers hun intrek kunnen nemen. De vergunning is inmiddels aangevraagd bij de gemeente Hollands Kroon.

‘Wij krijgen regelmatig de vraag van met name kleine, zelfstandig ondernemers en starters die willen doorgroeien of Agriport ook beperkte kantoor-, opslagruimtes, vergader- en cursuslocaties beschikbaar heeft’, aldus Jack Kranenburg namens de ontwikkelaar tegen de Schager Courant.

‘Met dit plan kunnen we straks in deze behoefte voorzien. Het pand van twee lagen wordt circa duizend vierkante meter en acht meter hoog. Het komt te staan nabij de Koggenrandweg, tussen het tankstation op Agriport en het toekomstige logiesgebouw voor 360 buitenlandse arbeidskrachten van uitzendorganisatie NL-Jobs. Belangstellenden kunnen straks ruimte huren of kopen. De bouw kost circa 1,2 miljoen euro, inclusief grondaankoop. En is in 2017 gepland. Agriport zet als het ware de schil van het bedrijfsverzamelgebouw, een representatief pand op een zichtlocatie, neer. Afhankelijk van de interesse wie er in willen trekken, delen we het verder naar wens in. We gaan in eerste instantie uit van zes ondernemers.’, aldus Kranenburg.

 

Laat meer zien
Back to top button