GymNieuwsSportWieringermeer

Frisse start en vacature bij gymvereniging Advendo

WIERINGERWERF – Gymnastiekvereniging Advendo Wieringerwerf gaat in het nieuwe jaar fris van start! Alle lessen beginnen weer vanaf maandag 9 januari. Ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? In plaats van steps wordt voortaan op maandagavond van 20.15 – 21.15 uur een geheel nieuwe les Urban gym gegeven. Een sportief uur vol afwisselende oefeningen, bedoeld voor jong volwassenen! De les kan bijvoorbeeld bestaan uit power-steps, cardio boxing, circuittraining, strakke buik workout, enz. uiteraard altijd met bijbehorende warming-up en cooling down. Kort samengevat: altijd een gevarieerd uur, waarvan je lekker gaat zweten!

Deze les is, naast het reguliere lidmaatschap, tevens te volgen met een strippenkaart. Deze is verkrijgbaar in de vorm van een 10 strippenkaart voor 40 euro welke een half jaar geldig blijft. Uiteraard gaan de lessen keepfit, body-power en aangepast sporten voor dames en heren in zowel de Zuiderzeehal als de Cultuurschuur verder zoals u gewend bent. Dit geldt ook voor de lessen recreatiegym en turnen voor de jeugd. Kijk voor het actuele lesrooster op www.advendo-gym.nl. Dus bent op zoek naar en leuke sport voor je kind of wil je zelf meer bewegen, kom dan een keer mee doen bij Advendo, de eerste 3 lessen zijn gratis!
Daarnaast zijn we voor verschillende lessen voor volwassenen op zoek naar leiding. Lijkt het jou leuk om les te geven of een nieuwe les op te zetten, neem dan contact op met het bestuur voor de mogelijkheden! Kijk voor meer informatie over de lessen en contactgegevens op www.advendo-gym.nl of mail naar advendo-gym@outlook.com. Liever telefonisch contact? Bel Dicky Kemker op telefoonnummer 0227-602679.
Laat meer zien
Back to top button