BedrijvennieuwsNieuwsPolitiekRegionaal nieuwsWieringermeer

‘Geen opdrachten van Hollands Kroon voor Jervin’s Bouwchemie’

Foto:  Jervin's bouwchemie
Foto: Jervin’s bouwchemie

WIERINGERWERF – Tijdens de raadsvergadering maakte Jervin Tonneman gebruik van zijn spreekrecht als burger. Het werd een inspreekbeurt met de nodige hobbels, want Tonneman werd meerdere malen door de voorzitter onderbroken.

Wat het inspreken lastig maakte was dat Tonneman volgens de regels niet meer mocht spreken over de camping. Dit is gebruikelijk als een zaak onder de rechter is of door de rechter behandeld is. Aangezien hetgeen waarover Tonneman deze keer wilde inspreken houdt echter dusdanig verband met de situatie rondom de camping dat zijn verhaal niet uit de verf kwam.

Om even het beeld te schetsen; Tonneman is naast eigenaar van camping Land uit Zee ook eigenaar van Jervin’s Bouwchemie. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in onder andere herstelwerkzaamheden aan betonconstructies. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan onderhoud aan bruggen. Tonneman had in het verleden diverse opdrachten van de gemeente Hollands Kroon. Maar hij ziet een verband tussen het conflict met de gemeente aangaande de camping en niet meer ontvangen van nieuwe opdrachten van de gemeente.

Bekijk hieronder de video.

Laat meer zien
Back to top button