NieuwsWieringermeer

Getuigen gezocht aanrijding Terpstraat

WIERINGERWERF – Zaterdagochtend, 15 augustus, rond 08.25 uur, is een scooterrijder aangereden op de Terpstraat ter hoogte van Deen. De scooterrijder reed op de Terpstraat, met aan haar rechterhand de winkels. Een champagne, beige kleurige auto kwam haar tegemoet op de andere weghelft. De auto wilde het parkeerterrein opdraaien, maar reed tegen de scooterrijder aan.

De bestuurder is uitgestapt en gaf meerdere malen aan de scooterrijder niet gezien te hebben. Door de schrik heeft de bestuurder van de scooter de man niet al te vriendelijk te woord gestaan. Daarop is de man is weer in zijn auto gestapt en het parkeerterrein tegenover de vestiging van de oude Lidl opgereden. Verder zijn er geen gegevens uitgewisseld. De scooter is beschadigd en de bestuurder heeft knieletsel opgelopen.

De politie kan helaas niets met een aangifte omdat er geen getuigen zijn en omdat de scooterrijder niet kon zeggen wat voor model en merk auto het was. Na het ongeval heeft de bestuurder van de scooter nog wel 2 mensen de Deen in zien gaan. En ze is er van overtuigd dat die mogelijk het ongeval hebben gezien. Navraag bij de huizen aan de overkant leverde geen bruikbare tips op. Vandaar een oproep aan de bestuurder van de auto om zichzelf alsnog te melden zodat de schade met de verzekering geregeld kan worden. Tevens een oproep aan mensen zie iets gezien hebben om zich te melden.

Heb je informatie: Stuur even je gegevens naar onze redactie en dan zorgen wij dat het op de juiste plaats terecht komt. Onze redactie is te bereiken via redactie@demeerpeen.nl of 06 83 294 170.

Situatieschets van het ongeval
Een indicatie van het model auto
De plek waar de aanrijding plaatsvond
Het parkeerterrein waar de auto opgedraaid is
Laat meer zien
Back to top button