NieuwsWieringermeer

Gezellig weerzien oud collega’s voormalige gemeente Wieringermeer

Foto: Rien Hoekenga
Foto: Rien Hoekenga

WIERINGERWERF – Afgelopen zaterdag kwamen 90 oud-medewerkers van de gemeente Wieringermeer naar de reünie in de Cultuurschuur. Het is vijf jaar geleden, dat de gemeente Wieringermeer is gefuseerd en opgegaan in Hollands Kroon. Reden om elkaar weer te ontmoeten en een kijkje te nemen op de oude werkvloer.

Hier werd uitleg gegeven over het ontstaan van de Cultuurschuur en dit ging tevens vergezeld van een rondleiding. Ook voor collega’s in een rolstoel waren alle verdiepingen van het gebouw toegankelijk omdat er inmiddels twee liften zijn aangebracht. Veel respect was er voor de vrijwilligers van de Cultuurschuur die het karakteristieke gebouw in Wieringerwerf voor de gemeenschap wisten te behouden. Met verbazing werden de aangepaste ruimtes bewonderd.

De gezelligheid werd voortgezet in de theaterzaal, waar tevens een fotopresentatie gehouden werd over personeelsuitjes en impressies uit de tijd dat het nog de thuisbasis van de Wieringermeerse ambtenaren was. Deze reünie zal op veler verzoek over enkele jaren zeker weer worden herhaald in de Cultuurschuur.

Laat meer zien
Back to top button