Agrarisch nieuwsNieuwsWieringermeer

Grote materialenveiling bij Kwekerij Siem Munster en Total Systems

WIERINGERMEER – Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april zijn er bij Kwekerij Siem Munster in Slootdorp en bij Total Systems in Middenmeer kijkdagen voor een door HB veilen georganiseerde materialenveiling met sluitingsdatum 28 april. Deze veiling vindt online plaats en biedt de koper de gelegenheid mee te bieden op diverse machines en materialen voor de bollenteelt en akkerbouw. Zo staan er onder andere sorteermachines, transportbanden, grondbewerkingsmachines, zeeflijnen en oogstmachines. De materialen zijn van klein tot groot met als grootste item een gecombineerde bollen-/aardappel verwerkingslijn, 1.60 m breed. Ook minder specifieke zaken als een bedrijfsauto, heftruck en veegmachine worden aangeboden.

De veiling wordt georganiseerd door HB veilen en is een zogenaamde ‘Inbrengveiling’. Dit houdt dus in dat verschillende bedrijven machines inbrengen die overcompleet zijn. Door dit te bundelen maakt HB veilen het aanbod gevarieerd en wordt de veiling interessant voor kopers om te bezoeken.

De kijkdagen zijn 23 en 24 april van 9.00 tot 16.00 uur bij Kwekerij Siem Munster, Wierweg 7 in Slootdorp en Total Systems, Industrieweg 31 in Middenmeer. Geïnteresseerden kunnen via www.hbveilen.nl kijken wat het aanbod is en meebieden in de veiling.

Laat meer zien
Back to top button