NieuwsWieringermeer

Handflight dag

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

MIDDENMEER – Heeft u een lichamelijke beperking aan de onderste ledenmaten en heeft u altijd wel eens een rondje willen vliegen? Op donderdag 15 september is het mogelijk! Op Vliegveld Middenmeer, Flevoweg 1, 1775 SB Middenmeer, kunt u van 9:00 tot 18:00 uur kennismaken met Handflight sport, Handflight vliegers en (indien mogelijk) meevliegen. Chris van der Zee (Handflight piloot) en overige MLA vliegers, Stichting Handflight Nederland en Sportservice Noord-Holland, organiseren deze dag.

Voor de tweede keer in Nederland wordt er speciaal een Handflight-dag georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking aan de onderste ledenmaten.
Voor de deelnemers die willen vliegen zijn de kosten 20,- per vlucht. Uiteraard staat de vlieghangaar open om de vliegtuigen te bekijken en zullen er veel vliegers aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u graag deelnemen aan de handflightdag in Middenmeer dan kunt u zich vooraf aanmelden via voorzitter@handflight.nl. U ontvangt vooraf een bevestiging met een tijdstip waarop u kunt vliegen (onder voorbehoud). Voor meer informatie kunt u naar de website www.handflight.nl of bel naar 06-46135279.

Laat meer zien
Back to top button