NieuwsWieringermeer

Inloopspreekuur Digitale Hulp gaat weer van start

MIDDENMEER – Inwoners van Hollands Kroon met vragen of problemen op digitaal gebied, kunnen vanaf oktober weer op het gratis tweewekelijkse Inloopspreekuur Digitale Hulp in Middenmeer terecht. Heeft u vragen met betrekking tot het gebruik van uw laptop, tablet of smartphone? Wilt u sociale media leren gebruiken? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die uw apparaat biedt, zoals het downloaden van apps of het gebruik van wifi-netwerken? Deskundige vrijwilligers helpen u graag op weg. Neem, indien nodig, relevante inloggegevens mee.

Het inloopspreekuur vindt plaats op de donderdag in de even weken van 10.00 tot 11.30 uur in wijksteunpunt De Kroon in Middenmeer. De data tot het einde van het jaar zijn: 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en 2 en 16 december.

Het Inloopspreekuur Digitale Hulp is een initiatief van Stichting Present Hollands Kroon. Vind jij het leuk om mensen digitaal op weg te helpen? Stichting Present Hollands Kroon is op zoek naar een extra vrijwilliger. Kijk voor meer informatie op www.presenthollandskroon.nl/digitalehulp.

Laat meer zien
Back to top button