NieuwsWieringermeer

Last man standing 2021

WIERINGERWERF – Afgelopen zaterdag vond het evenement Last Man Standing plaats in Amsterdam. Zoals al te lezen viel in het Meerpeen Magazine van oktober deed daar ook een afvaardiging aan mee van Stichting Dalisay Recovery. Op verzoek van De Meerpeen maakten Ron, Patricia en Kylian de Boer voor ons een verslag van de dag en dat is hieronder te lezen.

“Op zaterdag 30 oktober stonden wij namens Stichting Dalisay Recovery met een team van 16 leden 3 uur lang op een verhoging tijdens Last man standing. En dit op de geboortedag van onze Dalisay, die helaas haar strijd helaas niet heeft kunnen winnen, maar er die dag zeker voelbaar bij was!

Het was een bijzondere dag. Het was koud en het regende een groot deel van de dag, maar de sfeer was hartverwarmend en de verbinding was duidelijk voelbaar. Wat zijn wij trots op iedereen die daar die 3 uur heeft gestaan, ieder met zijn eigen doel en voor zichzelf of iemand anders.

Verdeeld over verschillende locaties door heel Nederland stonden ongeveer 500 deelnemers voor meer begrip, erkenning en herkenning met betrekking tot mentale problemen onder jongeren. En dat is heel belangrijk, want er heerst nog een veel te groot taboe over mentale problemen, maar bekend en bewezen is dat het helpt om je uit te spreken en eerlijk te zijn. Gevoelens en emoties mogen er zijn, je niet altijd goed voelen is oké! En je hoeft het niet alleen te doen!

In totaal is er meer dan € 100.000 opgehaald voor Mind. En dat is te gek! Hier kunnen weer mooie projecten van worden opgezet om jongeren beter te ondersteunen, maar ook projecten op het gebied van preventie zijn heel erg belangrijk, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met ons team hebben we bijna € 5000,00 opgehaald en daar zijn we heel erg trots op! De helft van deze opbrengst gaat bovendien naar onze stichting en dat kunnen wij goed gebruiken. Zo kunnen wij mooie inloopmiddagen en creatieve en licht actieve bijeenkomsten blijven organiseren en kan onze stichting blijven bestaan. Overigens zoeken wij nog vrijwilligers om ons hierbij te ondersteunen!

Wij zijn dankbaar voor alle steun, support, helpende handen, lieve berichten en vele donaties welke wij ontvangen hebben, ook dit maakte de dag tot een dag met een gouden randje.

Lieve groet Ron, Patricia en Kylian de Boer en ons Team Dalisay Recovery”

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button