NieuwsWieringermeer

Medemblikkerweg morgen na 16.00 uur weer open

WIERINGERWERF – WaakSaam heeft in opdracht van de provincie Noord-Holland het asfalt van de rijbaan en het fietspad van de Medemblikkerweg/N240 tussen de Flevoweg en het Wagenpad vernieuwd. Ook zijn de kruisingen opnieuw ingericht.

‘De Medemblikkerweg gaat op vrijdag 4 juni, 16.00 uur open voor al het verkeer in plaats van op 9 juli. De werkzaamheden zijn sneller verlopen omdat we een extra asfaltploeg hebben ingezet, we hebben efficiënter kunnen werken door het inzetten van lokale aannemers en de weersomstandigheden waren goed. Een aantal werkzaamheden hebben we nog niet kunnen uitvoeren. Zo zal de openbare verlichting in het najaar geplaatst worden.’ meldt WaakSaam.

Ook het laatste deel van de N240 tot aan Medemblik staat op de nominatie om te worden opgeknapt. De provincie Noord-Holland gaat ook daar het wegdek vernieuwen en de kruispunten opnieuw inrichten, waarmee de verkeersveiligheid wordt vergroot. Twee bruggen zijn onderdeel van de plannen. Vanwege de omvang van het project kon dit niet door WaakSaam worden uitgevoerd; de provincie zal dit apart aanbesteden. Op dit moment is de planning nog niet bekend.

Laat meer zien
Back to top button