NieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Meerpeen Theater brengt kerstshow ‘Christmas Stories’

DEN OEVER – Op zaterdag 18 december brengt Meerpeen Theater een show genaamd ‘Christmas Stories’. Een kerst theaterproductie in Theater Het Vikingschip in Den Oever.

Een muzikale voorstelling waarin het publiek kan genieten van hoofdsolisten Edith Numeijer en Michelle de Jong, maar waarin ook de talentengroepen van Meerpeen Theater Talentontwikkeling een grote rol spelen. Musical Talent zal het verhaal van de productie aan elkaar gaan spelen en uiteraard zullen Vocal Talent en het volwassenen Talent Choir prachtige meerstemmige nummers ten gehore brengen. Daarnaast komen ook verschillende gastvocalisten voorbij, waaronder Anna Linde (winnares van de laatste Liaison Talentenjacht). Het belooft wederom een prachtige voorstelling te worden, waarbij het publiek helemaal in kerstsferen wordt gebracht.

In verband met de geldende Covid-regelgeving zijn er wel een aantal regels waaraan de organisatie aan moet
voldoen. Om theatervoorstellingen te kunnen bezoeken, dien je volgens de huidige coronamaatregelen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs en ook is Meerpeen Theater verplicht om hierop te controleren. Bezoekers tonen bij de entree naast hun toegangskaartje, ook een coronatoegangsbewijs (QR code) in combinatie met je identiteitsbewijs. Het zijn wat meer handelingen, maar de voorstelling is de moeite absoluut waard. De voorstelling is in Het Vikingschip in De Oever. De voorstelling begint om 20:00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website: www.meerpeentheater.nl.

Laat meer zien
Back to top button