Er op uitNieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Midlake American Car Meet: Amerika van toen, nu heel dichtbij

MIDDENMEER – Al een paar jaar kunnen liefhebbers hun autohart ophalen bij Midlake American Car Meet. Of hun gezelligheidshart, natuurlijk. Het evenement kende al twee verschillende locaties maar heeft nu toestemming voor de meest perfecte: aan de Havenkade in Middenmeer.

Een perfecte locatie, de fantastische steun van ondernemers en genoeg vertier voor het hele gezin. De zesde editie van het evenement waar ruim honderd Amerikaanse auto, vrachtauto of motorbezitters hun trots laten zien aan is in dat opzicht al geslaagd. “Maar we hopen natuurlijk ook op heel veel Wieringermeerders die even komen kijken”,  vertellen mede-organisatoren Rolf van ’t Riet en Daan de Caluwé. “We hebben de perfecte locatie, aan de havenkade. Midden in het dorp en het terrein is niet te uitgerekt.” Omdat de auto’s op een plein staan, kun je makkelijk gezellig blijven hangen bij de bar en de band (the boogie dogs). Of je komt even voor moeder nog wat shoppen bij de markt, waar van kleding tot miniatuurauto’s tot poetsmiddelen tot kunst en sieraden worden aangeboden. “Kortom, als je het ook zo leuk vindt dat er steeds meer te doen is in Middenmeer, kom je ook hier even kijken!”, vult mede-organisator Ingeborg van Osch aan.

Lokale hulp
Het evenement kan simpelweg niet bestaan zonder hulp van de lokale ondernemers. “Het is echt gaaf om te merken hoeveel de plaatselijke ondernemers ons sponsoren. Onze dank is heel erg groot!”, vertellen de organisatoren. De sponsoren zijn te vinden op de facebookpagina van het evenement: ww.facebook.com/midlakeamericancarmeet

Laat meer zien
Back to top button