ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Musical Melodies is de afsluiter van het culturele seizoen in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Op vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei en zondag 14 mei presenteert de Liaison Studio het programma ‘Musical Melodies’ in de theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Het programma  geeft een beeld van de musicals door de jaren heen. Klassiekers als Evita en Cats worden moeiteloos afgewisseld met het nieuwere materiaal van Wicked, Tarzan en Mamma Mia.

Musical Melodies wordt vertolkt door drie top solisten. Allereerst Edith Numeijer die op muzikaal gebied haar sporen inmiddels wel heeft verdiend. Edith wordt bijgestaan door Michelle de Jong. Michelle is naast danslerares bij dansschool Dazzling in Wieringerwerf ook een gedreven zangeres die regelmatig audities doet voor de bekende musicals in het land. De mannelijke stem in het trio wordt vertolkt door Wessel Braaf. De jongste telg uit de muzikale Wieringermeerse familie. Met zijn warme en veelzijdige stem brengt hij menigeen in vervoering.

Omdat de voorstellingen rond en op Moederdag vallen heeft de productie besloten een speciaal verwenarrangement in het leven te roepen. Het arrangement, vooraf koffie of thee met iets lekkers en in de pauze een drankje,  is alle dagen te verkrijgen. Daarmee is het de ideale mogelijkheid om moeders of een ander speciaal persoon  eens in het zonnetje te zetten!

De voorstellingen zijn op vrijdagavond 12 mei vanaf 20.00 uur, zaterdagavond 13 mei vanaf 20.00 uur en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in de theaterzaal van de Cultuurschuur. De kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de zaal. Kaarten zijn te reserveren via de website www.musicalmelodies.nl. Op onze facebookpagina en via de website zijn previews en is meer informatie te vinden.Vrijwilliger van de Cultuurschuur? Voor € 5 kunt u een kaartje kopen in de voorverkoop.

Laat meer zien
Back to top button