NieuwsWieringermeer

Nog voor verkoop van start gaat run op kaarten Oude Beurs

MIDDENMEER – Het duurt nog twee dagen voor de kaartverkoop van het reüniefeest in voormalig partycentrum De Oude Beurs in Middenmeer van start gaat, maar er is nu al een run op de kaarten. ‘Er komen 1.000 toegangskaarten in de verkoop, maar ik ben bang dat ik er 2.000 te kort kom’, zegt initiatiefnemer Ad van der Veldt tegen NH Nieuws.

Vorige week bracht Ad van der Veldt naar buiten dat voor het eerst in dertien jaar tijd – en tegelijkertijd voor het laatst – een groot feest in het voormalige partycentrum komt. De Oude Beurs is in 2007 verkocht en staat al jaren te verloederen. Voor de sloopkogel er doorheen gaat, wilde Van der Veldt nog één keer een groot feest organiseren.

‘Ik wist niet dat ik zoveel vrienden had’, zegt Van der Veldt. ‘De hele dag zit ik aan de telefoon. Iedereen hoopt dat ik een kaartje voor ze apart kan leggen, maar dat kan ik niet. We gaan terug in de tijd, dus je kunt ze alleen in de winkels kopen. Niet online en je kunt ze ook niet reserveren.’ Er liggen verspreid over de verkooppunten 1.000 tickets klaar. ‘Maar ik ben bang dat ik er 2.000 te kort kom. Zó groot is de vraag naar deze kaartjes.’

Hij sluit niet uit dat er misschien nog wel een feest komt, al moet hij daarvoor wel opschieten. ‘De sloop is nu al uitgesteld, want eigenlijk zou die in de eerste week van mei beginnen.’

Het ‘afscheidsconcert’ van De Oude Beurs is op 18 april. Er zullen optredens zijn van Emotional Feedback, Wall street, Noeverse Bietbent, de oude huis-dj Albert Jan en dj Berry. ‘We willen het nog één keer laten herleven, geheel in oude stijl’, zei Van der Veldt eerder.

De kaarten worden vanaf woensdagochtend 9.00 uur verkocht in Middenmeer, Wieringerwerf, Slootdorp en Den Oever. Een lijst van de verkooppunten staat op deoudebeurs.nl.

Laat meer zien
Back to top button