Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsWieringermeer

Ouderen maken theaterstuk ‘Dro­ge voe­ten in de pol­der’

Zangles
‘Zangles onder leiding van Ma­riec­ke Le­pel­tak’

HOLLANDS KROON – Op initiatief van Irene van Oers ontstonden de plannen voor een theaterstuk voor ouderen. Eerder verzorgde Irene al een vergelijkbaar project met iongeren. Nu zijn het de senioren die aan de bak moeten.

Een groep variërend tussen de 60 en 87 jaar houdt zich de komende week bezig met alle aspecten van theater. Hiervoor is professionele hulp ingeschakeld. Re­gis­seur Beer Bo­ne­schans­ker, the­a­ter­tech­ni­cus Wil­lem Hel­ver­steijn en zang­do­cent Ma­riec­ke Le­pel­tak vormen de creatieve spil van het project.

Afgelopen maan­dag zijn de deelnemers be­gon­nen aan hun culturele project. Morgen­mid­dag moet de eer­ste voor­stel­ling worden gespeeld. ‘Dat gaat zeker goed komen. Iedereen is enthousiast’, aldus Irene van Oers.

Uitvoeringen zijn er vrijdag 15 juli om 16.30 uur en 19.00 uur in het museum van Anna Paulowna, Zandvaart 5 te Breezand. En de laatste voorstelling op zaterdag 16 juli om 19.30 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Kaarten à € 10,00 reserveren via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of 06-19505135.

De techniekgroep maakte eerder deze week al een trailer voor de voorstellingen.

Laat meer zien
Back to top button