NieuwsSportVoetbalWieringermeer

Professionele trainingen CV Wieringermeer met Smartgoals

Foto: Aangeleverd

SLOOTDORP – Na een leerzame demo van Remy Kluvers van Sportservice Schagen heeft CV Wieringermeer een financiële ondersteuning gekregen van het Sportakkoord Hollands Kroon. Met deze financiële ondersteuning zijn Smartgoals aangekocht. Veel dank hiervoor Sportservice en Sportakkoord!.

Smartgoals is een interactieve trainingsmethode die door veel profclubs en ook jeugdteams van het Nederlands Elftal worden gebruikt. Met een app worden pionnen met lichten bestuurd. Er wordt getraind op reactiesnelheid, veldoverzicht/inzicht en nauwkeurigheid. Hiermee stuurt de trainer de voetballers op afstand. Op een zeer leuke wijze worden de spelers beter. Bij de demo zagen we gelijk al dat de jeugd geprikkeld wordt door deze manier van oefenen en dat het aansluit bij gamen. Door de interactie blijven de spelers langer  geconcentreerd en langer gemotiveerd om de lichten te ‘verslaan’.

Meedoen?
Ben je geen lid van CV Wieringermeer, maar wel geïnteresseerd in deze trainingsmethode? Wil je op een leuke, uitdagende manier je voetbalkwaliteiten verbeteren? Stuur een e-mail naar jeugdcommissie@cvwieringermeer.nl dan kijken we wanneer je vrijblijvend een keer kan meetrainen. We hebben veel leuke teams, ook meiden- en een damesteam!

Laat meer zien
Back to top button