NieuwsWieringermeer

Uitnodiging voor Wereld Alzheimer Dag 2019

MIDDENMEER – Zaterdag 28 september organiseert de gemeente samen met partners een gezellige, sportieve en informatieve activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten. De deelnemers kunnen participeren in verschillende activiteiten. De activiteiten zijn gratis en duren van 10.00 uur tot 15.00 uur. Aanmelden kan tot en met 26 september. Aanleiding is Wereld Alzheimerdag dat dit jaar als thema ‘samen bewegen’ heeft.

Na een welkomstwoord van wethouder Mary van Gent verzorgt een bewegingspedagoog een korte inleiding over het belang van samen bewegen. Daarna kunt u deelnemen aan een korte wandeling.  Bij terugkomst staat een lunch voor u klaar en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Maar u kunt ook gewoon genieten van een gezellige ochtend met heerlijke hapjes en drankjes in een prachtige omgeving.

De inloop start om 10.00 uur en duurt tot (uiterlijk) 13.00 uur. Het Wijkcentrum Kroonwaard is gehuisvest op Kroonwaard 1 in Middenmeer. Deelname is gratis.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar vitaliteit@hollandskroon.nl of u kunt bellen met 088-3215000 en dan vragen naar een van de medewerkers van het Team Vitaliteit. Deze uitnodiging is voor iedereen in de gemeente Hollands Kroon die te maken heeft met dementie. Patiënten, mantelzorgers, naasten, vrijwilligers en zorgprofessionals zijn op zaterdag 28 september van harte welkom.

 

Laat meer zien
Back to top button