NieuwsVerenigingsnieuwsWieringermeer

Van der Laan wint prijsvraag Creona

IMG-20160912-WA0013 (1)WIERINGERWERF – Tijdens de Uitmarkt van de Cultuurschuur van zaterdag 3 september was er bij het kraampje van Muziekvereniging Creona een prijsvraag: “raad het aantal muzieknoten”. Op een muziekstandaard werd een muziekstuk gepresenteerd en bezoekers konden doorgeven hoeveel muzieknoten zij schatten op het muziekstuk. Een groot aantal bezoekers waagden een gokje en daarbij kwam meneer van der Laan met een gok van 696 het dichtste bij het werkelijke aantal: 694 muzieknoten.

Van der Laan wint 2 vrijkaartjes voor het eerstvolgende concert van Creona in de Cultuurschuur. Dit is het reünieconcert van zondagmiddag 23 oktober. Tijdens dit concert zullen diverse oude en nieuwe werken ten gehore worden gebracht. De repetities zijn vorige week begonnen en daarbij zijn al een heel aantal oud-leden van Creona aangeschoven. Zij zullen tijdens het concert van 23 oktober ook meespelen.

Verder zijn andere oud-leden van harte welkom om te komen luisteren en deel te nemen aan de bijeenkomst na het concert. Voor opgave kunt u mailen naar evenementencommissie@creona.nl. Ook alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij het concert aanwezig te zijn! Kijk voor meer informatie op www.creona.nl.

Laat meer zien
Back to top button