NieuwsWieringermeer

VIDEO: Oefenen voor grote carnaval is begonnen voor CV De Meerkoetelaars

WIERINGERMEER – We kunnen het wel een generale repetitie noemen. Het is in ieder geval een ongekende luxe voor de leden van CV De Meerkoetelaars. Waar normaal gesproken het programma strak achter elkaar is gepland, geeft de voorjaarsvakantie dit jaar wat extra ruimte. De schoolbezoeken moesten vanwege deze vakantie een week eerder worden afgelegd. Hetgeen gisteren gebeurde. De oude Engelse dubbeldekker werd van stal gehaald, de kratten bier ingeladen en Prins Rapidos kon in stijl naar zijn eerste plichtplegingen.

Onder andere werd de Samenwerkingschool De Meertuin bezocht.

Na de schoolbezoeken werd er een bedrijfsbezoek gebracht aan Langedijk lelies in Hoogwoud. John Lodder maakte daar de volgende foto’s.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En vervolgens kon het gehele gezelschap zich opmaken voor de voorverkoop van de kaarten van het Groots Carnaval volgende week zaterdag in de Koetelburcht. Gezien de grote vraag naar kaarten worden deze in de voorverkoop aan de man gebracht. Tevens konden de carnaval die-hards vijf dagen carnavalspret veilig stellen door hun passe-partout aan te schaffen. Dit alles gebeurde vrijdagavond in Café Bij de Buren onder muzikale leiding van Jeffrey Oud. De foto-/videograaf van De Meerpeen Erwin Slootweg nam even een kijkje.


Onder leiding van Fred de Vries en Michiel Veenstra waren de kaarten al snel uitverkocht. Na verluidt ging om 23.11 uur de laatste kaart over de toonbank.

Laat meer zien
Back to top button