Anna PaulownaHollands KroonNiedorpNieuwsWieringenWieringermeer

Vrijwilligers voor de Hollands Kroonse Spelen gezocht!

HOLLANDS KROON – Op zaterdag 9 juli 2022 organiseert de gemeente Hollands Kroon samen met Team Sportservice de Hollands Kroonse Spelen. De Hollands Kroonse Spelen is een sportieve dag voor allé inwoners van Hollands Kroon. Het is een evenement om te verbinden, te ontdekken en te beleven. Tijdens deze dag staan sport, gezondheid en verbinding centraal. Om deze dag te kunnen organiseren zoekt men vrijwilligers!

Helpt u mee als vrijwilliger?

Zonder vrijwilligers is de organisatie van dit festival alleen niet haalbaar. De vrijwilligers zijn het visitekaartje van de Hollands Kroonse Spelen. Heeft u een passie voor mensen en gevoel voor gastvrijheid? Bent u een ster in op- en afbouwen? Of bent u de topper die we zoeken om de locaties clean & green te houden? Dan zoeken ze u.

Programma Hollands Kroonse Spelen
Er is een uitdagende sportieve afvalrace waarbij er in elke categorie één echte Allessporter overblijft. Ook organiseren we op elke locatie het Healthy Fest. Net zoiets als een festival, maar dan gezond en sportief. Zin om eens een andere sport uit te proberen? Er is een hoofdpodium waar je aan van alles mee kan doen. Denk aan activiteiten als spinning, zumba enzovoorts.

Daarnaast zijn er ook rustiger activiteiten zoals yoga en pilates. Ook is er een plek voor diëtisten, fysiotherapeuten en masseurs. Natuurlijk is er ook een foodtruck te vinden voor een gezonde maaltijd of snack. Of stap op één van de smoothiefietsen en trap uw eigen vloeibare vitaminebom bij elkaar. We sluiten de dag samen feestelijk af met een hapje, dansje en drankje in het Hollands Kroonse Huis.

Waar zijn de Hollands Kroonse Spelen?
De Hollands Kroonse Spelen worden georganiseerd op vier locaties in de gemeente. De vier kernen staan hierin centraal, zodat de dag voor iedereen bereikbaar is.

VV Succes; Hippolytushoef
Voetbalvereniging DWOW; Wieringerwerf
Sport Vereniging Kleine Sluis; Anna Paulowna
Stichting Sportcentrum VZV; t Veld

Meld u aan als vrijwilliger
Help mee aan een onvergetelijke dag voor iedereen in Hollands Kroon? Word vrijwilliger! De organisatie biedt u als vrijwilliger een ervaring om nooit te vergeten. Een dag met veel gezelligheid, een hapje en een drankje en een uniek T-shirt. Maar ook een certificaat voor op uw CV. Ben u enthousiast? Meld u dan snel aan via de pagina van de Hollands Kroonse Spelen.

Na aanmelding neemt de organisatie contact met u op. In de aanloop naar de Spelen, organiseert men een avond om kennis te maken. Op deze avond worden de Hollands Kroonse Spelen en het draaiboek hiervoor besproken.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Hollands Kroonse Spelen? Kijk dan op de pagina over de Hollands Kroonse Spelen.

Laat meer zien
Back to top button