BedrijvennieuwsNiedorpNieuwsWieringenWieringermeer

Woonzorggroep Samen opent de deuren

WIERINGERWERF – Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Woonzorggroep Samen organiseert in deze week speeddates en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Woonzorggroep Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

Woonzorggroep Samen organiseert van 20 t/m 23 maart speeddatesessies op locaties Magnushof, Lelypark, Trambaan en Hof van Wieringen.

Maandag 20 maart 16.00- 19.00 uur – Hof van Wieringen
Dinsdag 21 maart 16.00- 19.00 uur – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Woensdag 22 maart 16.00- 18.30 uur – Lelypark in Wieringerwerf
Donderdag 23 maart 16.00- 19.00 uur – Magnushof in Schagen

De speeddates zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd. Geïnteresseerd in de speeddates? Aanmelden kan alvast via www.kbbbd.nl, maar spontaan langskomen is ook mogelijk.

Laat meer zien
Back to top button