NieuwsSportVoetbal

DWOW Vrouwen 1 uit de beker

WIERINGERWERF – DWOW VR1 heeft donderdagavond met 2 – 4 verloren van een beter Purmerend VR1.  Geen schande, de tegenstander betrof een jong en zeer balvaardig team, dat al haar bekerwedstrijden heeft gewonnen. DWOW had in het begin van de wedstrijd 2 grote kansen die helaas niet benut werden. En u raadt het al, dan valt de goal meestal aan de andere kant, 0-1 in de 15e minuut. In de 27e minuut werd het zelfs 0-2. Vlak daarna werd het na een knappe aanval over links 1-2 door een assist van Dieuwertje van Kampen en gemaakt door Kelly Blok. Vlak voor rust werd de keeper van DWOW met een hoge bal gepasseerd en stond de 1-3 op het scorebord. In de tweede helft zette DWOW goed aan en dat resulteerde in de aansluitingstreffer, 2-3 door Noa Hulzebos middels een vrije trap. In de 75e minuut viel helaas de 2-4 en daarmee was het pleit beslecht voor de dappere meiden uit Wieringerwerf. Deze kunnen zich nu volledig richten op de competitie.