ConcertEr op uitHollands KroonMuziekWieringen

Fadango: Fado en tango in de Hippolytuskerk

HIPPOLYTUSHOEF – Zondag 26 maart om 15.30 uur zijn er  ontroerende en opzwepende klanken in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef te horen.

Portugese fado en sensuele Argentijnse tango
FADANGO, een combinatie van Fado en Tango laten deze middag, zang, bandoneon, gitaar en contrabas horen. Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen. Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de
Argentijnse tango. In prachtige composities bezingt Jeannine Geerts vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven en neemt haar publiek mee naar de tangosalons van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon.

De musici, Mirek Walton – gitaar, Gerard van Duinen – bandoneon, en Suze Stiphout – contrabas, die deze veelzijdige zangeres begeleiden, behoren tot de top binnen dit genre. Dat maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie. Zij brengen eigen composities en nummers van o.a. Astor Piazzolla, Christina
Branco, Madredeus, Mariza en Amália Rodrigues Kaarten voor dit heerlijke concert zijn te verkrijgen voor € 17,50 via de website www.dekroonconcerten.nl , of telefonisch bij Gideon van Beek 0227 720204. Ook voor aanvang in de kerk zijn nog kaarten te koop (geen pin-automaat)

Laat meer zien
Back to top button