BedrijvennieuwsNieuws

Even voorstellen: Modevakstudio Thirza

WIERINGERWERF – Mijn naam is Thirza Sluijmers, sinds 2008 ben ik als lerares bij de ENSAID aangesloten. Vanaf 2009 is mijn modevakschool in de Wieringermeer gevestigd. In de eerste jaren werden de lessen door mij, thuis op zolder gegeven. Toen dat te klein werd ging ik op zoek naar een andere locatie. In 2016 kreeg ik de kans om een mooie ruimte in de Cultuurschuur te gaan huren. Ook hier groeide ik uit, 2 jaar geleden ben ik naar een grotere ruimte in de Cultuurschuur verhuisd. Daar worden nu alle lessen gegeven.

Wat zijn de mogelijkheden?
Het aanbod is heel divers. Zo geef ik lessen voor hobby naaisters en kan je de vakopleiding tot coupeuse volgen (via ENSAID). Je gaat zelf aan de slag met bijvoorbeeld je eigen lingerie maken. Ook geef ik workshops en/of opleidingen. Een aantal voorbeelden van workshops zijn bijvoorbeeld de workshop omgaan met de Lock machine, zelf een paspop maken op je eigen maat, cursus fijne kneepjes (vaktechniek) of Patroontekenen. Foto’s en voorbeelden zijn te zien op www.modevakstudio-thirza.nl.

Er wordt in groepen van maximaal 7 cursisten gewerkt. Zowel beginners als gevorderden kunnen, mits er plaats is, elk moment instromen. Is dit iets voor jou? Hulp nodig bij het maken van kleding, naailes, patroontekenen of de opleiding tot coupeuse? Geef je dan op voor een gratis proefles in september.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.modevakstudio-thirza.nl. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen via info@modevakstudio-thirza.nl of om even te bellen naar
0653918153.

Laat meer zien
Back to top button