GemeentenieuwsNieuws

Burgemeester Rian van Dam ontsteekt vlam als startschot Hollands Kroonse Spelen

HOLLANDS KROON – Dit jaar bestaat de gemeente Hollands Kroon 10 jaar en dat viert men! Een jaar waarin de gemeente Hollands Kroon weer samenkomt. En wat brengt mensen meer samen dan sport, eten en gezelligheid? Op zaterdag 9 juli organiseren we daarom de Hollands Kroonse Spelen.

Burgemeester Rian van Dam heeft dinsdag 3 mei de Hollands Kroonse Vlam aangestoken als startteken van de Hollands Kroonse Spelen. In de komende tien weken reist deze vlam ter ere van het tienjarig bestaan door de gemeente.

Wat zijn de Hollands Kroonse Spelen?
Deze Spelen zijn een sportevenement. Hiermee brengen we (sport-)verenigingen, gezondheidsinstellingen en ondernemers samen op vier centrale plekken in de gemeente. De Hollands Kroonse Spelen is er namelijk voor álle inwoners van Hollands Kroon.

Hollands Kroonse Vlam
Hollands Kroon gaat in gesprek met de mensen, organisaties en (sport-)verenigingen die meehelpen om van de Hollands Kroonse Spelen een succes te maken. Dat doen ze door met de Hollands Kroonse Vlam in tien weken een rondreis te maken door de gemeente. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe video online.

Laat meer zien
Back to top button