GemeentenieuwsHollands KroonNieuws

De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket gaat weer op pad

HOLLANDS KROON – De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket gaat weer rijden. De showroom strijkt op zaterdag 11 maart voor het eerst dit jaar neer op het parkeerterrein aan de Molenvaart in Anna Paulowna. U kunt daar tussen 10.00 uur en 16.00 uur terecht met al uw vragen over verduurzaming.

Direct besparen op uw energierekening
Het Duurzaam Bouwloket is hét energieloket van de gemeente Hollands Kroon. Bewoners kunnen terecht voor gratis advies over het energiezuinig maken van hun woning. Maar ook voor informatie over de mogelijkheid van subsidie en financiering. Kleine maatregelen als het plakken van tochtstrips en het gebruik van ledlampen leveren vaak al een flinke besparing op van energie en geld. Grotere maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen, brengen de energierekening nóg verder omlaag. De adviseur van de mobiele showroom weet welke mogelijkheden er allemaal zijn en gaat hierover graag met u in gesprek. Ook zal er een ervaren inwoner uit onze gemeente aanwezig zijn om ervaringen uit te wisselen en u te inspireren.

Waar en wanneer
Bent u benieuwd waar we dit jaar allemaal staan? Op de website duurzaam.hollandskroon.nl vindt u de agenda van onze mobiele showroom.

Wie niet naar de mobiele showroom kan komen maar wel vragen heeft, kan die telefonisch of per mail stellen. Het Duurzaam Bouwloket is bereikbaar via telefoonnummer 072-743 39 56 en per e-mail via info@duurzaambouwloket.nl.

Laat meer zien
Back to top button