ConcertEr op uitMuziekRegionaal nieuws

Medemalaca Vocali geeft uitvoering aan MisaTango

MEDEMBLIK – In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 geeft Medemalaca Vocali onder leiding van dirigent Jan Laan,uitvoering aan MisaTango van de Argentijnse componist Martin Palmeri. Dit zal plaatsvinden in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik.

Het is een mis voor koor op tango-muziek met bandoneon, strijkersensemble, piano én een temperamentvolle mezzo-sopraan. In het voorprogramma zijn diverse mooie werken van Piazolla te beluisteren, o.a. uitgevoerd door de inventieve organist Aart Bergwerff op het fameuze Pieter Backer orgel met optreden van een wervelend tango-danspaar. Jory & Lorena dansen op zaterdag en Carlos & Mirella laten zondag hun kunsten zien. Ook het emotionele Adios Nonino, wat tijdens de bruiloft van Willem- Alexander & Maxima werd gespeeld, komt voorbij !

Zaterdagavond begint de voorstelling om 20.15 uur en zondag is er een matinee voorstelling en die begint om 14.30 uur. Kaarten kosten € 20,00 voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar mogen voor €10,00 naar binnen. Tickets zijn te bestellen bij www.medemalaca-vocali.nl. De kerk is 45 minuten voor aanvang open.

Laat meer zien
Back to top button