FractievergaderingNieuwsPolitiek

Fractievergadering SHK

Zoals wij al in een eerder stadium hebben laten weten willen wij een recreatiepark ten zuiden van Middenmeer. Dit park dient dan als een mogelijke buffer, waardoor uitbreiding van datacentra aan de westkant van de A7 gestopt wordt. Tevens dient het park als verrijking van de omgeving aan de Cultuurweg, waardoor dit gebied weer aantrekkelijk wordt.

Het park biedt ook een extra mogelijkheid om de biodiversiteit in het gebied te vergroten. Tevens wil SHK dat er een Centrum komt voor Duurzaamheid en Biodiversiteit. In dit Centrum kan er informatie gegeven worden aan burgers, oud en jong over de ontwikkeling van de energietransitie, duurzaamheid en de voortgang van de ontstane biodiversiteit. Scholen kunnen gebruik maken van het deels educatieve park. De Hollands Kroonse Uitdaging kan een hulp zijn bij het vervoeren van en naar school.

Wie meer wil weten kan op 19 mei gebruik maken van de mogelijkheid tot vragen stellen. Wij houden dan een openbare fractievergadering van 19:30-21:30 uur. Het is wel zaak dat u zich in verband met coronamaatregelen aanmeldt bij de fractiesecretaris. Insprekers dienen zich uiterlijk 19 mei ‘s ochtends te melden bij de fractiesecretaris: Peter C. Meijer 0227-503559 of via de mail: meijerpc@quicknet.nl. De agenda omvat vooral de agenda van de raadsvergadering van 27 mei.

Laat meer zien
Back to top button