NieuwsRegionaal nieuws

Boardlife festival op strand van Luna

BoardlifeREGIO – Op 16 juli word voor de derde maal het Boardlife festival georganiseerd op het Strand van Luna te Heerhugowaard. Begonnen als een festival gericht op alles omtrent (Urban)board sports en lifestyle is het ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig muziek festival.

De line­-up bestaat dit jaar onder andere uit Playground zero, Along the Watchtower en Almshouse. De muziek staat garant voor een heerlijk ontspannen mix van (Blues)Rock, Reggae en Dance. Toch blijft de organisatie trouw aan de “roots” van het festival, wat tot uiting komt in de diverse clinics en presentaties van diverse board sporten, zoals wake- boarden, suppen, snow­ en longboarden. Daarnaast is er ook plaats voor yoga, pole dance en nog veel meer. Hier kan je als bezoeker actief aan deelnemen maar ook prima met een biertje komen toekijken.

Naast alle activiteiten is er ook een markt waar de nieuwste equipement, kleding en lifestyle producten te bekijken en te kopen zijn. Uiteraard wordt er ook goed gezorgd voor de inwendige mens met diverse Food stands.

Al met al een festival dat zeker de moeite waard is voor een dag heerlijk ontspannen vermaak, ook als je niet zo “into boarding” bent en liever met een koud pilsje in de hand naar heerlijke muziek luistert.

Laat meer zien
Back to top button