NieuwsRegionaal nieuws

Figuranten gezocht voor filmopnamen in Den Oever

'Groei' - Foto: OAK Motion Pictures
‘Groei’ – Foto: OAK Motion Pictures

DEN OEVER – OAK Motion Pictures uit Amsterdam gaat van 19 tot 23 juni de film ‘Groei’ opnemen in Den Oever. De makers zoeken een aantal figuranten, die een belangrijke toevoeging geven aan de film.

Groei gaat over een gezin dat een nieuw huis betrekt en daar 20 jaar lang blijft wonen.
Terwijl we in een vloeiende camera beweging door de tijd glijden zien we hoe het huis steeds groter, rijker en luxer wordt, maar het gezin elkaar hopeloos kwijt raakt. Uiteindelijk is het de oudste broer die de neerwaartse spiraal van financiële voorspoed en persoonlijke ondergang doorbreekt door zijn jongere broer bij de arm te nemen, hem het luxe liefdeloze huis uit te leiden richting zijn eigen nieuwe toekomst…

De film zal uiteindelijk op te zien zijn op de televisie via de publieke omroep, NPO-gemist en op Nederlandse filmfestivals.

Voor de film worden de volgende personen gezocht:
• Een man van 30-40 jaar (op 19 en 21 juni) (speelt de buurman van het gezin, hij gaat vreemd met de vrouw van het gezin. Hij zal dus ook moeten kussen met haar.)
• 5 mannen op 19 juni (verjaardagsvisite)
• Opa en oma op 19 juni (verjaardagsvisite)
• 4 kinderen op 19 juni (3 jongetjes en 1 meisje, verjaardagsvisite) kids mogen spelen in de kamer, (het liefst gevarieerde leeftijden)
• Getint meisje van 18/19/20 jaar (het liefst met kroeshaar) op 23 juni (Zij speelt de vriendin van grote broer, deze dame mag wat acteerervaring hebben mocht dat kunnen)

Omdat de film zich afspeelt vanaf 1978 tot 1998 zullen er veel oude elementen terugkomen in de film. Mochten de mensen van de verjaardagsvisite nog thuis kleding hebben uit 1980-1985 dan zou het leuk en handig zijn als zij deze mee kunnen nemen.

Belangstellenden voor één van de gevraagde figurantenrollen kunnen zich melden bij het mail-adres van Oak motion pictures: ilse@oakmotionpictures.com
Stuur met de mail een duidelijke foto, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer mee.

Laat meer zien
Back to top button