NieuwsRegionaal nieuws

GGD HN organiseert 7 mei de online lezing Positief Opvoeden: volhouden & veerkrachtig blijven!

'Ouders krijgen online praktische en concrete opvoedtips'

REGIO – De coronacrisis heeft een grote invloed op het dagelijks leven van ouders en gezinnen. Vanaf 11 mei starten de bassischolen en de kinderopvang weer voor alle kinderen. Naast deze positieve ontwikkeling betekent dit ook dat er weer een nieuwe routine moet komen. Dit zal van de ouders flexibiliteit vragen. GGD Hollands Noorden (GGD HN) biedt op 7 mei in samenwerking met de regionale gemeenten de online lezing Positief Opvoeden: volhouden & veerkrachtig blijven! aan. Dit is voorlopig de laatste van een reeks van drie gratis online lezingen.

Tijdens de online lezing krijgen ouders praktische en concrete tips aangereikt over hoe je als gezin veerkrachtig blijft. En hoe ouders weer balans kunnen vinden in deze nieuwe situatie. Tot slot worden strategieën besproken over hoe ouders veerkracht kunnen aanleren bij hun kinderen. Dit is een mooie voorbereiding op de  zomervakantie!

Datum, tijd, kosten, trainer en aanmelden
Datum: 7 mei 2020
Tijd: 20.30 uur (de online lezingen duren tussen de 30 tot 45 minuten)
Kosten: gratis!
Trainer: Carine Kielstra, pedagoog en hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P
Aanmelden: ouders kunnen zich aanmelden via de website van GGD HN.

Telefonisch spreekuur en Tipkrant voor opvoedvragen
Ouders met opvoedvragen kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen ma t/m vr van 8.30 uur – 16.30 uur. GGD HN gaat flexibel om met de invulling van het spreekuur en kan beeldbellen of het gesprek vervolgen op een ander tijdstip om zo zonder kinderen in de buurt rustig te praten. Mailen kan ook via
positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. De digitale Tipkrant ‘Positief Opvoeden in onzekere tijden’ is uit. Deze is te vinden op de website www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord.

Laat meer zien
Back to top button