Ingezonden brievenNieuwsRegionaal nieuws

Ingezonden brief: Moras wil dat overhandigde Pluim officieel wordt ingetrokken

Foto: Best met West
Foto: Best met West

De verklaring van de gemeenteraad van Hollands Kroon gaat naar de mening van Criticaster MORAS lang niet vergenoeg. Deze enorme blunder is de druppel die de emmer doet overlopen en wil dat Nawijn hier zijn consequenties hieruit zal trekken. Want laten we wel zijn Jaap Nawijn kan beter de eer aan zichzelf houden en vertrekken uit onze gemeente. Hij heeft het vertrouwen dat Johan Remkes, de vertrouwenscommissie en een meerderheid van de raad hem destijds hadden gegeven is al diverse keren geweld aan gedaan.

Bovendien hebben de inwoners in over grote meerderheid(87% is het hier mee eens en een schamele 13% oneens) aangegeven geen vertrouwen meer in hem te hebben en geen prijs meer op hem te stellen als burgemeester van Hollands? Kroon.
Bij de (omstreden) benoeming en installatie van Dhr. Nawijn is met CvK Remkes afgesproken dat wanneer Nawijn de stormen en toets der kritiek zou door staan hem bij de eerste door hem voorgezeten raadsvergadering een welgemeende pluim zou worden overhandigd.
En dat is dan ook uiteraard gedaan maar na deze volgende uitglijder en enorme blunder is dit de druppel die de emmer doet overlopen. Moras is nu van mening dat deze pluim officieel moet worden ingetrokken, en zijn conclusie over dhr. Nawijn juist is geweest en er van uitgaande dat hij hierin door dhr. Remkes gesteund zal worden .
Brief op poten naar CvK Remkes!
Middels deze mail wil ik mijn ongenoegen uitten aan het adres van Burgemeester Nawijn van de gemeente Hollands Kroon. Ik wil u mededelen dat ik de destijds officieel overhandigde Pluim wat ik u had toegezegd na meerder voorvallen, bij deze officieel door mij wordt ingetrokken.
Ervan uitgaande dat u dit ook niet had voorzien, en het mij eens zal zijn dat ik hiertoe besloten heb en zal dat bij u goedvinden ook aan het College en de gemeenteraad laten weten. Met de bijgevoegde links van artikelen die op deze domme uitglijder betrekking hebben, en waar u ongetwijfeld reeds van op de hoogte zal zijn.
In afwachting op uw reactie,
Met vriendelijke groet,
Theo Moras.

 

Laat meer zien
Back to top button