Ingezonden brievenNieuwsRegionaal nieuws

Ingezonden brief

Ingezonden briefInwoner Hollands Kroon krijgen stem bij locatiekeuze asielzoekerscentrum

Al weer zo’n geweldig idee van Hollands Kroon waarmee het nieuws in de kranten en op websites is gehaald. Hier zullen ook zeker weer een paar honderd van de bijna 50.000 inwoners op reageren waarvan de uitslag dan met veel bombarie in de Pers naar buiten wordt gebracht. De gemeente Schagen wil eerst z.s.m. van het COA vernemen hoe of wat er nog van de gemeente verlangt wordt.

Het college van Hollands Kroon doet het anders alleen hoeven ze nu niets op tafelkleden te schrijven want dat sloeg ook nergens op. En ja de raadsleden zijn blijkbaar van het zelfde kaliber en doen slaafs wat er van hen gevraagd wordt makkelijker kunnen ze het niet maken.

Eerst geen AZC en na veel gesteggel gingen er toch wat LADA’ers over stag en gaven gehoor aan de smeekbede van de burgervader ook al waren ze eerder nog faliekant tegen. Ook de problemen met het ziekenhuis in Den Helder zijn geen redenen voor de raad om de burgemeester meteen stevige boodschap op pad te sturen. Ach ja het gaat slechts maar om het welzijn van hun inwoners en die uit andere buurgemeenten waar ze overigens uitstekende banden mee schijnen te hebben.

Naam briefschrijver is bij de redactie bekend

Laat meer zien
Back to top button