ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Jubileumconcert Westfries Mannenkoor m.m.v. N-H Ouderenorkest

WOGNUM – Op zondag 31 oktober zal het Westfries Mannenkoor haar 75-jarig bestaan vieren. Samen met het Noord-Hollands Ouderen Orkest is er een prachtig programma ingestudeerd. Dit jubileum zou afgelopen jaar al zijn gehouden maar heeft u nu van ons tegoed. Met veel inzet van koor en orkest zijn bekende en uitdagende nummers ingestudeerd.

Verheugd zijn wij dan ook dat het NHOO haar medewerking verleend aan ons jubileum. Het harmonieorkest, opgericht in 1978, bestaat uit ca. 100 leden. De leden zijn zeer ervaren amateurs en oud beroepsmuzikanten en staan onder de bezielende leiding van dirigent Luc Mager. Het NHOO speelt een breed repertoire, van klassiek tot swing. Het orkest vindt het dan ook eervol om het Westfries Mannenkoor te mogen begeleiden bij haar jubileumconcert.

Het Westfries Mannenkoor, opgericht in 1945, heeft een rijke historie met vele optredens in binnen- en buitenland. Onder leiding van dirigent Frank de Ruyter en begeleid op de piano door Hans Weenink zal u een gevarieerd programma voorgeschoteld krijgen. Enkele gezamenlijke nummers met het NHOO mogen hierbij niet ontbreken.

Er is gekozen voor een ochtend optreden om 11.00 uur en middag optreden om 15.00 uur. U kunt uitsluitend via de website reserveren, www.westfriesmannenkoor.nl. De kaarten kosten  € 15,00 inclusief consumptie. Tevens ontvangt elke bezoeker  na afloop een prachtige CD, ( één per adres ) van het Westfries Mannenkoor met de mooiste nummers uit de rijke historie van het koor.

Bij de entree houden we ons aan de regels van het RIVM, het corona toegangsbewijs is verplicht. Beide optredens vinden plaats in de Hiёronymuskerk aan de Kerkstraat in Wognum.  Voor vragen en info: 0229-243 192.

Laat meer zien
Back to top button