GemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Ondertekening huurovereenkomsten zorgpartijen MFA De Ontmoeting

Wethouder Frits Westerkamp op de foto met zorgpartijen (apotheek, huisartsen, GGD, Omring en fysiotherapie) - Foto: Hollands Kroon
Wethouder Frits Westerkamp op de foto met zorgpartijen (apotheek, huisartsen, GGD, Omring en fysiotherapie) – Foto: Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Op woensdag 9 november heeft wethouder Frits Westerkamp de huurovereenkomsten ondertekend met de zorgpartijen die begin 2017 in het nieuwe gezondheidscentrum in De Ontmoeting in Anna Paulowna plaatsnemen.Naast overeenstemming over het ruimtegebruik en de huurconstructie van het gezondheidscentrum, is in deze overeenkomst vastgelegd hoe de partijen onderling omgaan met beheer en onderhoud. Tot begin februari 2017 wordt er door aannemer A.Tuin uit Den Helder gebouwd aan een definitief ontwerp waar alle partijen tevreden mee zijn.

Multifunctionele accommodatie De Ontmoeting in Anna Paulowna
In het multifunctionele gebouw De Ontmoeting in Anna Paulowna is na de eerste fase van verbouwing ruimte voor een gezondheidscentrum met zorgpartijen, een bestuurscentrum, twee opleidingsruimten en een vergader- en congreszaal. Alle gebruikers van De Ontmoeting kunnen straks gebruik maken van deze zaal. In de tweede fase, die begin 2017 begint, wordt gestart met de verbouw van de westvleugel van de De Ontmoeting. Hier komt een Integraal Kindcentrum (IKC) voor Kappio en de drie scholen De Regenboog, De Sluis en De Meerpaal.

Integraal Kindcentrum
Een IKC is een voorziening waarin organisaties zoals onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd. Het is de bedoeling dat het IKC voor het schooljaar 2017/2018 gereed is. Door de totale verbouwing wordt het gebouw weer gebruikt zoals het oorspronkelijk is bedacht. Namelijk als multifunctionele accommodatie; een gebouw voor verschillende maatschappelijke organisaties.

Laat meer zien
Back to top button