NieuwsRegionaal nieuwsVerenigingsnieuws

Ons Toneel laat publiek niet in de steek

Ons toneel Half om halfANNA PAULOWNA – Toneelvereniging Ons Toneel uit Anna Paulowna speelt vrijdag 17 en zaterdag 18 juni om 20.00 uur het toneelstuk Liefde Half om Half van Alan Ayckbourn in de zaal van Het Wapen van Holland. In Liefde Half om Half plaatst Ayckbourn drie totaal verschillende echtparen op het toneel, die tegen wil en dank met elkaar in contact komen.

Het stuk speelt zich af in twee verschillende huiskamers, bij Frank en Fiona en bij Bob en Tessa. Er is in beide relaties sprake van enige sleet en er is iets gebeurd met mogelijk grote gevolgen voor alle vier. Vanaf de opening ontpopt zich een opeenstapeling van flaters, leugentjes en versprekingen, die de verwarring alleen maar groter maken.

Ons Toneel heeft dit jaar een nieuwe cast met (oud)bekende en debuterende spelers: Gauke Luik, Mirjam Winter, Sanne Koopman, Rogier van ’t Veer, Jessica Maters en Kim van der Stoop. De regie is in handen van Corinne Timmer met assistentie van Sandra Huyg. Kaarten zijn online te bestellen à € 7,50 via onstoneel@gmail.com of vanaf 3 juni bij de voorverkoopadressen Keurslager Niek Kramer en Expert Breezand.

 

Laat meer zien
Back to top button