Er op uitNieuwsRegionaal nieuws

Platen op de pickup bij Brandend Zand á gogo

Edwin Wittink en Nanco Klein met twee willekeurige vinylparels (Foto: Cees Kerver)
Edwin Wittink en Nanco Klein met twee willekeurige vinylparels (Foto: Cees Kerver)

WESTERLAND – Na het succes van vorig jaar, organiseren Nanco Klein en Edwin Wittink in 2016 de tweede editie van Brandend Zand á gogo. Op oudejaarsmiddag, tussen alle verplichtingen door, genieten van de mooiste nummers uit de Top 2000. Samen (muziek-)herinneringen ophalen. Het publiek is een interactief onderdeel van het gebeuren. Welke nummers er gedraaid worden dat bepaalt het publiek namelijk zelf.

Op de speciale evenementenpagina van Brandend Zand á gogo op Facebook kan iedereen zijn Top 2000-Top 3 plaatsen. Dit mogen alle nummers zijn, als ze ooit maar in de Top 2000 gestaan hebben. De organisatoren zullen aan de hand van de inzendingen geheel ondemocratisch besluiten wat er gedraaid wordt. Tijdens deze editie is er extra aandacht voor de geluidsdragers uit de tijd dat er nog echte muziek gemaakt werd: vinyl.

Echte platen dus. Iedereen mag de LP of single waarop zijn of haar Top 2000 favoriet staat meenemen. Speciaal daarvoor neemt Nanco zijn pick-up mee waarmee deze nummers dan gedraaid zullen worden. Foto’s van de hoezen mogen voor de voorpret natuurlijk al gedeeld worden op de evenementenpagina. Tijdens het evenement zullen deze hoezen dienen als nostalgisch behang.

Iedereen is welkom op dit ouderwets leuke Wieringer oudejaarsevenement op zaterdag 31 december van 16:00 tot 20:00 uur in Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland.

 

Laat meer zien
Back to top button