NieuwsRegionaal nieuws

Sportieve zomer tegemoet dankzij Zomerboost

NOORDKOP – Clinics, gratis proeflessen, sportdagen, competities, toernooien. Zomerboost heeft het allemaal in huis. Team Sportservice kwam met het idee, aan de sportaanbieders de schone taak er invulling aan te geven. Zij kunnen hun aanbod plaatsen op de verzamelsite Noord-Holland Actief. “We willen graag voor allerlei doelgroepen dat er iets sportiefs te beleven is deze zomer”, aldus buurtsportcoach Lydia van Noord.

Met de promotiecampagne Zomerboost willen Team Sportservice en sportaanbieders meer leven op de sportvelden en in de accommodaties brengen. “Je weet het natuurlijk niet zeker, maar we denken dat toch best veel mensen dicht bij huis blijven deze zomer”, verwacht Lydia van Noord van Team Sportservice. “Daarom hebben we gemeend iets leuks en sportiefs te organiseren voor de thuisblijvers. Op deze manier kunnen clubs laten zien wat ze in huis hebben en zo misschien wel nieuwe leden overhouden aan hun initiatieven.”

Financiële tegemoetkoming
Zomerboost duurt de hele zomer lang, van 21 juni tot en met 31 augustus. Wie nog geen aanbod online heeft gezet, kan dit gedurende de zomer nog doen. Lydia van Noord: “Of je zet er tussentijds weer nieuwe activiteiten op. Je verlengt wat goed liep. Eigenlijk is het heel simpel. We hebben bovendien tegemoetkomingspakketten in de aanbieding. Voor sommige activiteiten kun je als club financiële ondersteuning krijgen. Het is raadzaam even contact op te nemen, dan leggen we dat haarfijn uit.”

Aanbod op presenteerblaadje
Inwoners hebben het nog makkelijker. Zij tikken op Noord-Holland Actief hun woonplaats in of de plaats waar ze willen bewegen en krijgen het aanbod op een presenteerblaadje.

Meer informatie
Wie meer wil weten kan contact opnemen met Lydia van Noord via lvannoord@teamsportservice.nl. Voor de regio’s Hollands Kroon en Schagen is Nanda Timmerman contactpersoon. Zij is bereikbaar via ntimmerman@teamsportservice.nl.

Laat meer zien
Back to top button